Samenwerking met kleine zorgaanbieders

Mathilde is trainee bij Breinstein en voert een opdracht uit bij Gemeente de Bilt. Zij is hier functioneel beheerder van Jeugdzorg en Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning). Tijdens het traineeship leert en werkt zij. Zo kan ze haar kennis meteen toepassen in de praktijk. Elke week vlogt zij over haar traineeship Informatiemanagement. Mathilde vertelt over wat ze meemaakt, wat ze leert en over haar ervaringen. Daarnaast deelt zij haar kennis en bevindingen. Vandaag is zij bij een bijeenkomst voor een samenwerking met kleine zorgaanbieders binnen de gemeente.

Meer zorgaanbieders sinds de transitie

Mathilde werkt als Breinstein trainee mee aan projecten binnen Gemeente de Bilt. Als functioneel beheerder van Jeugdzorg en Wmo houdt zij zich bezig met het analyseren en implementeren van werkprocessen. Daarnaast maakt zij werkinstructies, traint ze de medewerkers en zet ze het digitale berichtenverkeer tussen de gemeente en de zorgaanbieder op.
Sinds de transities met Jeugdzorg en Wmo heeft de gemeente met veel meer zorgaanbieders te maken. Dit brengt veel veranderingen met zich mee. Mathilde deelt de details hierover in haar vlog!

;