Onze Fryske Accountmanager Adam

Mijn Bachelor of Commerce in the pocket. Sales ervaring opgedaan vanuit een callcenter en mijn Accountmanager rol. Het was tijd voor een eerste, uitdagende fulltime baan. Deze heb ik zeker gevonden als Accountmanager bij Breinstein.

Eerst een gesprek met de Corporate Recruiter

Na een persoonlijk, leuk berichtje van de Corporate Recruiter wilde ik graag meer weten over de functie en het bedrijf. Na een korte belafspraak werd er een persoonlijke afspraak ingepland. Bij het binnenlopen van het kantoor in Alkmaar kreeg ik meteen een goed gevoel. Informeel, huiselijk en die pingpongtafel. Ja, daar werd ik blij van! Ook het sporten onder werktijd is een pluspunt! Het enthousiasme, het ondernemerschap en de gedrevenheid van mijn gesprekspartners werkte aanstekelijk. Dit maakte de functie wel erg interessant. Een Volkswagen Golf met tankpas was voor mij de kers op de taart. Het mooie Friesland hoefde ik hierdoor (nog) niet te verlaten. Binnen een week was de sollicitatieprocedure rond (inclusief een tweede gesprek en een competentietest) en tekende ik mijn contract. Hier kijk ik nog steeds met een glimlach op terug.

Mijn werk als Accountmanager

Als Accountmanager ben ik verantwoordelijk voor de regio Noord-Nederland (Friesland, Groningen en Drenthe). Non-profit of Profit, het maakt eigenlijk niet uit. Relatiebeheer, maar vooral het binnenhalen van nieuwe prospects geeft mij een kick. Vervolgens schakel ik met mijn collega Recruiter om samen te kijken welke trainee het beste bij de opdracht(gever) past. Op die manier hebben wij als team al veel successen behaald.

Fijne samenwerking met de Fieldmanager

Het werkgebied is eindeloos (van de implementatie van een nieuw ERP, tot het verder optimaliseren van een reeds geïmplementeerd zaaksysteem of functioneel beheer). Mijn creativiteit en ondernemerschap komen hierin dan ook zeker tot uiting. Heerlijk! De begeleiding van de trainees neemt de Fieldmanager op zich, waardoor ik mij volledig kan focussen op sales. Voor mij het leukste wat er is. Ik voel mij dan ook als een vis in het water bij Breinstein in deze rol. Mooi meegenomen is dat ook mijn eigen ontwikkeling niet stilstaat.

Focus op een nieuwe regio

Wegens zwangerschapsverlof van mijn collega Ira is mijn regio uitgebreid naar Midden-Nederland. Deze regio brengt weer nieuwe uitdagingen met zich mee, waar ik mij volledig in vast kan bijten. Deze nieuwe uitdagingen vind ik dusdanig leuk dat ik heb besloten om mij in de toekomst volledig te focussen op deze regio. Voor nu zijn we dus op zoek naar een leuke, nieuwe collega die mij komt versterken en op den duur mijn taken zal overnemen.

Wil jij met mij samenwerken?!

Stroomt het Fryske bloed door jouw aderen? Word jij blij van het meedenken met (nieuwe) klanten op het gebied van Informatiemanagement (snijvlak business en IT)? En ben je niet bang om de telefoon te pakken? Dan komen Anita Spil of ik graag met je in contact om te sparren over de mogelijkheden!

;