Op vakantie geweest? Spoelen maar!

Esri is trainee bij Breinstein en voert een opdracht uit bij drinkwaterbedrijf Dunea. Tijdens haar traineeship leert en werkt Esri, waardoor zij haar opgedane kennis meteen kan toepassen in de praktijk.
Elke week vlogt zij over haar traineeship Informatiemanagement. Ze vertelt over wat ze leert en wat ze meemaakt bij haar project. Welke dingen komt zij tegen en wat valt haar op? Bovendien deelt zij haar kennis en ervaring. Esri is net op vakantie geweest. Voordat ze een glas water drinkt, spoelt ze eerst haar leidingen door. Maar waarom?

Drinkwaterbedrijf Dunea

Dunea levert elke dag drinkwater aan 1,3 miljoen klanten in Zuid-Holland-West. Wat er zo bijzonder is aan het drinkwater van Dunea? Omdat Dunea het drinkwater uit duinwater haalt, zijn er geen chemicaliën nodig om het water te zuiveren. Natuurlijk lekker dus! Een bedrijf dat ruim een miljoen mensen van drinkwater voorziet, is altijd in beweging en is toekomstgericht. Dunea voert daarom steeds – vaak innovatieve – projecten uit om in te spelen op nieuwe ontwikkelingen en de wensen van klanten. Ook zijn zij continue bezig met het optimaliseren van hun processen. Ondanks dat hun water betrouwbaar en lekker is, is het belangrijk om je leidingen schoon te spoelen na je vakantie.

Water is een vers product

Je verwacht het niet snel maar water is een vers product. En een vers product verliest zijn houdbaarheid. Daarom is het belangrijk om na je vakantie de waterleidingen door te spoelen. Esri vertelt je hier alle details over in haar vlog. Daarnaast deelt ze een aantal leuke tips en weetjes.

 

;