Het Nieuwe Werken

Esri is trainee bij Breinstein en voert een opdracht uit bij drinkwaterbedrijf Dunea. Tijdens haar traineeship leert en werkt Esri, waardoor zij haar opgedane kennis meteen kan toepassen in de praktijk. Elke week vlogt zij over haar traineeship Informatiemanagement. Ze vertelt over wat ze leert en wat ze meemaakt bij haar project. Welke dingen komt zij tegen en wat valt haar op? Bovendien deelt zij haar kennis en ervaring. Deze keer vertelt ze meer over Het Nieuwe Werken (HNW).

Over drinkwaterbedrijf Dunea

Dunea levert elke dag drinkwater aan 1,3 miljoen klanten in Zuid-Holland-West. Wat er zo bijzonder is aan het drinkwater van Dunea? Omdat Dunea het drinkwater uit duinwater haalt, zijn er geen chemicaliën nodig om het water te zuiveren. Natuurlijk lekker dus! Om de medewerkers van Dunea gezond te houden is er een ‘fit en vitaal ruimte’. Een mooi voorbeeld van Het Nieuwe Werken!

Het Nieuwe Werken bij Dunea

Bij Dunea is HNW dus ook geïntegreerd. Je kunt er bijvoorbeeld tafeltennissen, darten en boxen. Maar je kunt bij Dunea natuurlijk ook gewoon werken. Wil je weten wat HNW inhoudt? Bekijk de vlog van Esri!

;