Fieldmanager bij Breinstein

Op maandag 8:30 uur begin ik de nieuwe werkweek als Fieldmanager bij Breinstein op het kantoor in Rotterdam. Vandaag kom ik met de auto omdat ik later op de dag bij een trainee langs ga, maar vaak ga ik ook met de fiets. Heb ik gelijk wat beweging gehad. Als ik op de fiets kom, neem ik ook mijn hondje Louie mee. Deze french bulldog zorgt voor wat extra gezelligheid op kantoor;-). Nadat ik met collega’s heb bijgepraat over het weekend, beginnen we de dag met een vestigingsoverleg. We bespreken de (week)doelen en de bijzonderheden van komende week.

Er start weer bijna een nieuwe klas voor het traineeship Informatiemanagement. De kick-off is al bijna! Hiervoor zet ik na het overleg de laatste puntjes op de ‘i’ en beantwoord ik de laatste vragen van de nieuwe trainees. Ik spreek accountmanager Borja nog even kort over een trainee die net gestart is en vertel hem dat hij super blij is met zijn eerste weken op de opdracht! Leuk nieuws deze maandag.

Coachingsgesprek met een trainee

Na het laatste bakje koffie op kantoor stap ik snel in de auto om naar een trainee te gaan in Brabant. Tijdens deze afspraak gaan we verder in op de ontwikkelpunten die in het vorige gesprek naar voren zijn gekomen. Ik ben erg benieuwd naar de stappen die gezet zijn en waarbij ik nog kan ondersteunen om verder te komen. Als ik de trainee zie dan vraag ik natuurlijk eerst naar het weekend, heeft hij wat leuks gedaan of lekker uitgerust om zo vol goede moed de nieuwe week te beginnen! Dit eerste is het geval, daarna hoor ik al snel dat hij flinke stappen heeft gezet bij de implementatie van zaakgericht werken. Hierbij heeft hij zelf zijn ontwikkelpunten kunnen meenemen. Als Fieldmanager is dat natuurlijk super leuk om te horen! We gaan nu kijken naar de volgende stappen in het traineeship, en waar we nog aan gaan werken. Verder bespreken we de inhoud van de opdracht nog door en vraag ik altijd of ik nog iets voor hem kan doen.

Contractondertekening

Tijdens mijn afspraak ben ik gebeld door een trainee waarmee ik morgen een contract ga ondertekenen. Zij geeft door dat ze nog kan aansluiten bij de nieuwe klas, leuk! Bij een wegrestaurant ga ik hiervoor alles in orde maken. Ik informeer collega’s dat ze ook aansluit en zorg dat ze alle informatie krijgt om goed voorbereid bij de kick-off aanwezig te zijn.

Daarnaast verwerk ik hier gelijk wat administratie en heb ik nog wat WhatsApp contact met andere trainees. Dit gaat voornamelijk over ziekmeldingen en vragen over het urenschrijven.

Einde van de werkdag

Na mijn laptop weer in mijn tas te hebben gedaan, stap ik in de auto en rijd ik richting huis. Hier werk ik het gespreksverslag nog even uit en zorg ik ervoor dat deze in het systeem staat. Ook bereid ik gelijk de dag van morgen voor, ik heb een drukke dag in Limburg. Wat hebben we de vorige keer tijdens het coachgesprek besproken en waar gaan we het morgen over hebben. De laptop gaat weer dicht, het is tijd voor een work-out in de sportschool om de maandag goed af te sluiten!

Wil jij ook Fieldmanager worden bij Breinstein?

Lijkt deze baan jou nou ook zo tof? Wil jij ook met de trainees aan de slag om het beste uit henzelf te halen? En wil je mijn naaste collega worden? Bekijk dan gauw de vacature voor fieldmanager in Rotterdam!

;