Een dag mee met accountmanager Ella

Het is woensdag 07:30 en vandaag heb ik als accountmanager van Breinstein een volle agenda in Amsterdam. Om 09:00 heeft een van mijn trainees een sollicitatiegesprek bij BPD Gebiedsontwikkeling in Amsterdam, een van onze klanten waar al 3 trainees zitten. Ik rijd om 07:45 weg van huis richting Amsterdam, want voor zij dit gesprek in gaat wil ik nog het e.e.a. met haar doornemen. Ik stap de auto in, zet de ochtendshow van 538 op, geniet van de opkomende zon en een Nespresso on the go.

Mijn eerste plaatsing!

Het gesprek loopt goed en mijn trainee wordt direct aangenomen! Yes, wat een succesvol begin van de dag! Ik bespreek nog wat inhoudelijke informatie met de opdrachtgever en ga met een glimlach op mijn gezicht naar mijn volgende afspraak in Amsterdam, een waterbedrijf. Mijn afspraak bij deze opdrachtgever is om samen te kijken naar de uitdagingen intern, de uitrol van office 365 en het beantwoorden van wat vragen. Ondertussen neemt de opdrachtgever mij mee naar de 13e verdieping en daar mag ik even genieten van het uitzicht.

Het is inmiddels 12:30, dus ik besluit even een pauze te houden en ik stop bij een tentje op de Zuidas voor een overheerlijke Açaí bowl en een cappuccino. Ik ben nog steeds hyper van de plaatsing en ik besef dat ik hier echt heel blij van word! Het maken van een juiste match geeft mij enorm veel energie.  Aangezien mijn volgende afspraak pas over 1,5 uur is klap ik hier nog even mijn laptop open om de evaluatie van het vorige gesprek in te voeren. Ik stuur wat berichten uit op LinkedIn en stap weer in mijn auto.

Een afwisselende uitdaging

Mijn laatste afspraak is bij een grote woningcorporatie aan het IJ. Als accountmanager kom ik bij zoveel verschillende bedrijven op diverse locaties en dat maakt mijn werk zo leuk en afwisselend. Deze opdrachtgever heeft een functie vrij voor een functioneel beheerder. Wij bespreken de uitdagingen waar zij als bedrijf en afdeling voor staan, de openstaande vacature en de functieomschrijving & eisen waaraan een kandidaat moet voldoen. Uit het gesprek blijkt dat er veel raakvlakken zijn en daarom dus mooie mogelijkheden. Mijn contactpersoon moet uitzoeken hoe het proces in gang gezet kan worden en we plannen een vervolgafspraak in waarbij er iemand van de afdeling HR aansluit.

Saamhorigheid in het team

Na deze afspraak stap ik weer mijn auto in en rijd ik meteen door naar huis. Ik kom met een voldaan en blij gevoel thuis, omdat het echt een geslaagde dag was. Ik sla mijn laptop nog even open om alles van vandaag in te voeren in ons systeem, ik bekijk mijn agenda voor morgen en bereid mij voor op de afspraken. Nog even bellen met mijn manager, omdat ik graag mijn succes van deze dag wil delen. Een berichtje in de groepsapp van Breinstein over de plaatsing van mijn trainee doet me goed; wat een topteam en wat een saamhorigheid! Met een voldaan gevoel sluit ik deze dag af. Het was een geslaagde dag!

Mijn eerste maand in foto’s. Heel veel koffie, leuke en succesvolle afspraken, kennismakingen en een beldag met alle accountmanagers!

;