Een ogenblik geduld aub, op dit moment wordt uw cv geüpload,
dit kan tot 15 seconden duren.

Ons verhaal

Ons verhaal

Ons verhaal begint in dé kaasstad, Alkmaar, waar ons kantoor gevestigd is. Breinstein is vanaf 2010 uitgegroeid tot een landelijke partner op het gebied van informatiemanagement en verandermanagement. Wij zijn actief door heel Nederland.

En onze naam? Met onze innovatieve manier van denken en eigenzinnige talenten voegen wij waarde toe aan organisaties wanneer dat nodig is. Net als Einstein deed. En dat doen we iedere dag met veel enthousiasme en een onvermoeibaar karakter. Ons geheim is onze gezellige, nuchtere en ondernemende bedrijfscultuur.

Wat wij doen? Verbinden! Wij verbinden hoogopgeleide talenten met gave opdrachtgevers.
We bieden hen een baan, een opleiding van anderhalf jaar én een netwerk, gericht op informatiemanagement en verandermanagement.

Waar staat Breinstein voor?

Waar staat Breinstein voor?

Breinstein staat als een rots in de branding voor hoogopgeleide talenten. Die net als wij, overtuigd zijn dat innovatie en veerkracht van groot belang zijn voor het succes van morgen.

We geloven in de kracht van een Breinsteiner: zeker als deze gekoppeld wordt aan een ervaren medewerker. Het combineren van beiden brengt mensen in beweging en uiteindelijk organisatieveranderingen tot stand. Om dit te realiseren gebruiken Breinsteiners als mindset de methodiek Design Thinking in relatie tot ‘Wicked Problems’. Breinsteiners zijn in staat om opdrachten en projecten succesvol uit te voeren van operationeel tot strategisch niveau.

De Breinstein weetjes & stats

De Breinstein weetjes & stats

“Logic will get you from A to B. Imagination will take you everywhere” – Albert Einstein. Geen dag is bij Breinstein hetzelfde en daar krijgen wij energie van.

Dagelijks werken wij met een energiek team om uitdagende opdrachten en projecten voor jou te vinden. Eigenlijk zitten we geen minuut stil. En mocht jij ons nog niet gevonden hebben, dan vinden we jou voordat je wist dat je ons nodig had. En dat vinden we tof.

Breinsteiners die slagen voor
het traineeship per jaar
72
kopjes koffie
per dag
86
Breinsteiners actief
254
cv’s per maand
bekeken
1096
Bekijk de vacatures