Een ogenblik geduld aub, op dit moment wordt uw cv geüpload,
dit kan tot 15 seconden duren.

Breinstein trainee

We vinden het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen tot professional in informatiemanagement en verandermanagement.

We bieden je tijdens het traineeship diverse tools en technieken om succes te boeken in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Naast de opleiding die je volgt aan de Academy for Information and Management in Amsterdam, ga je aan de slag als informatie- of verandermanager.

De opleiding aan de Academy for Information & Management is gericht op het creatief en anders kunnen denken. De opleiding richt zich niet zozeer op theoretische kennis of het aanleren van modellen en theorieën (dit omdat alle organisaties weer anders zijn), maar meer op jou als persoon! Hoe ben jij in bepaalde situaties, hoe kijk jij naar problemen en hoe kun jij nou op een andere manier naar problemen of vraagstukken kijken. Dit ga je onder andere leren door middel van design thinking en storytelling. Daarnaast ga je je samen met andere trainees bezig houden met verschillende wicked problems binnen de organisaties waarin jullie werkzaam zijn.

Design Thinking

Binnen de opleiding aan de Academy for Information & Management staat Design Thinking in relatie tot “Wicked Problems” centraal. Een Wicked Problem kent geen eigenaar, gaat altijd gepaard met mensen en is eigenlijk niet op te lossen… een echte uitdaging dus!

Je werkt aan praktijkgerichte casuïstiek, waardoor je leert met diverse tools deze ‘Wicked Problems’ op een ontwerpgerichte wijze te benaderen. Dit kan jij vervolgens weer toepassen bij jouw opdrachtgever.

Gedurende het traineeship volg je naast de Academy for Information & Management, ook het persoonlijk ontwikkeltraject. Onderdeel van dit traject is de Lean Yellow & Green belt certificering en Scrum. Daarnaast bieden wij jou een toolbox met soft skills voor jouw toekomst!

Je werkt samen met andere Breinsteiners aan moderne en maatschappelijke vraagstukken die ingegeven zijn door verschillende organisaties. Hier kun je jouw ideeën de ruimte geven en mag je tussen de middag sporten! Deze dagen worden begeleid door twee coaches en vinden plaats op het kantoor van Breinstein.

Nou zo!

Breinstein gelooft in jouw kracht en talent welke onmisbaar is in de ontwikkelfase waarin organisaties in de publieke sector en het bedrijfsleven zich nu begeven.

Met het traineeship geeft Breinstein jouw ontwikkeling een flinke boost. Dit betekent natuurlijk niet dat het automatisch een succes wordt. Jij zult als trainee veelvuldig uit je comfortzone moeten komen. Er zal namelijk een beroep worden gedaan op jouw:

  • Persoonlijk leiderschap
  • Empathisch en reflecterend vermogen
  • Overtuigingsvaardigheden
  • Timemanagement skills

Interesse?

Als Breinsteiner ben je 40 uur per week beschikbaar en heb je een hbo of universitaire opleiding afgerond. Jij hebt affiniteit met IT en de werkomgeving van informatiemanagement, procesmanagement of verandermanagement en kunt dit goed motiveren.

Werken en leren is wat jou aanspreekt. Tijdens het traineeship ontwikkel jij jezelf niet alleen op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak. Je bent ambitieus en wilt jezelf continu blijven ontwikkelen en verbeteren. Uiteraard krijg jij hierin ondersteuning van onze fieldmanagers.

Ben jij diegene die we zoeken?

Solliciteren?

Om een Breinsteiner te kunnen worden, start je met een inschrijving of je reageert op een vacature. En dan?!

   1. Je begint natuurlijk met een sollicitatie, gevolgd door een telefonisch intakegesprek.

   2. Daarna volgt een Skypegesprek met één van onze recruiters, om elkaar wat beter te leren kennen.

   3. Hebben we een match? Dan vragen wij jou een online persoonlijkheidstest van PiCompany te maken.

   4. Je komt bij ons op kantoor om een pitch te houden voor onze recruiter en accountmanager. Daarna volgt een sollicitatiegesprek, waarin jullie de persoonlijkheidstest bespreken.

   5. Worden we allebei blij van elkaar? Contract tekenen en kennis maken met jouw fieldmanager! Wist je dat je bij ons meteen een vast dienstverband krijgt?

Wil je meer informatie ontvangen?

Laat je terugbellen?

Bekijk de vacatures