Een ogenblik geduld aub, op dit moment wordt uw cv geüpload,
dit kan tot 15 seconden duren.

Breinsteiner worden?

Om een Breinsteiner te kunnen worden start je met een inschrijving of je reageert op een vacature.
We bieden twee instapmogelijkheden:

Trainee of Young Professional.

Na jouw inschrijving of sollicitatie neemt een van onze recruiters contact met je op en nodigt jou, op basis van je cv en motivatie, uit voor een Skypegesprek. Hebben we een match? Dan bieden we jou een gesprek op kantoor. Kunnen wij na de gesprekken niet meer om jou heen? Dan bieden we je graag een contract, een opleiding en een prachtig netwerk.

Breinstein Trainee

We vinden het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen tot professional in informatiemanagement en verbetermanagement.

We bieden je tijdens het traineeship diverse tools en technieken om succes te boeken in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Naast de opleiding die je volgt aan de Academy for Information and Management in Amsterdam, varieert jouw rol van projectmedewerker tot projectleider en van beginnend verandermanager tot informatieadviseur. Bij Breinstein kun je werkelijk alle kanten op!

Na dit traineeship, of met een vergelijkbare achtergrond en werkervaring, is het mogelijk om door te stromen naar het
Young Professional Programma.

Design Thinking

Binnen de opleiding staat Design Thinking in relatie tot “Wicked Problems” centraal. Een Wicked Problem kent geen eigenaar, gaat altijd gepaard met mensen en is eigenlijk niet op te lossen… een echte uitdaging dus!

Je werkt aan praktijkgerichte casuïstiek, waardoor je leert met diverse tools deze ‘Wicked Problems’ op een ontwerpgerichte wijze te benaderen. Dit kan jij vervolgens weer toepassen bij jouw opdrachtgever.

Naast de opleiding volg je één keer per maand een Brein & Muscle dag waarbij je samen met andere Breinsteiners werkt aan moderne en maatschappelijke vraagstukken die ingegeven zijn door verschillende organisaties. Hier kun je jouw ideeën de ruimte geven en mag je tussen de middag sporten! Deze dagen worden begeleid door twee coaches en vinden plaats op het kantoor van Breinstein.

Young Professional
Programma

Breinstein heeft een stevig Young Professional Programma waarmee we jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling op het gebied van verbetermanagement in de zesde versnelling zetten.

Breinstein verreikt jouw toolbox met de laatste verandermanagement, projectmanagement en procesmanagement technieken. Dit programma is samen met Lean Management Instituut opgezet en volg je op het kantoor van Breinstein.

Tijdens dit programma ga jij aan de slag met:

  • Lean Master Black Belt
  • Agile
  • Scrum
  • Gamification

Voor de Lean Master Black Belt krijg je, bij het positief afronden, een geaccrediteerd diploma. Voor de onderdelen Agile en Scrum in het programma ontvang je een officieel certificaat.

Nou zo!

Breinstein gelooft in jouw kracht en talent welke onmisbaar is in de ontwikkelfase waarin organisaties in de publieke sector en het bedrijfsleven zich nu begeven.

Breinstein biedt jouw ontwikkeling een flinke boost met het Traineeship en Young Professional Programma. Dit betekent natuurlijk niet dat het automatisch een succes wordt. Jij zal als Trainee of Young Professional veelvuldig uit je comfortzone moeten komen. Er zal namelijk een beroep worden gedaan op jouw:

  • Persoonlijke leiderschap;
  • Empathisch en reflecterend vermogen;
  • Overtuigingsvaardigheden;
  • Timemanagement skills.

Interesse?

Als Breinsteiner ben je 40 uur per week beschikbaar en heb jij succesvol een hbo of universitaire opleiding afgerond. Jij hebt affiniteit met de werkomgeving van informatiemanagement, procesmanagement of verandermanagement en kunt dit goed motiveren.

Werken en leren is wat jou aanspreekt. Net als onze opleiding programma’s ben jij ambitieus en snap je dat niet alles in 40 uur past. Breinsteiners werken, ongeacht Traineeship of Young Professional Programma, samen op de Brein & Muscle dagen aan moderne en maatschappelijke vraagstukken.

Naast het werk ben je ook nog eens een gezellige en leuke persoonlijkheid die van een feestje houdt, net als wij…

Ben jij diegene die we zoeken?

Wil je meer informatie ontvangen?

Laat je terugbellen?

Bekijk de vacatures