Een ogenblik geduld aub, op dit moment wordt uw cv geüpload,
dit kan tot 15 seconden duren.

Traineeship informatiemanagement

Traineeship informatiemanagement

Tijdens het 18 maanden durende traineeship informatiemanagement en verandermanagement bieden wij jou de kans om een vliegende start van je carrière te maken. Je gaat werken en leren combineren. Zo krijg je één of meerdere opdrachten binnen bijvoorbeeld gemeenten, provincies, ziekenhuizen of hogescholen.

De opdrachten

Bij Breinstein richten we ons op de communicatieve kant van IT waarbij we een brug slaan tussen mens, proces en technologie.  Jij bent de verbinder binnen organisaties zoals een implementatie consultant, informatie- of verandermanager of functioneel beheerder. Werkzaamheden waar jij je mogelijk mee bezig gaat houden zijn: het in kaart brengen en optimaliseren van (digitale) processen, het begeleiden van digitale implementaties en het trainen en coachen van medewerkers.

Opleiding

Opleiding

Naast een fulltime werkweek, heb je samen met je klas twee keer per maand een trainings- of opleidingsdag. Je volgt de opleiding aan de Academy for Information and Management in Amsterdam en tijdens de Breinsteindagen werk aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling.

De opleiding aan de Academy for Information & Management is gericht op het creatief en anders kunnen denken. Alle organisaties zijn anders. Daarom richt de opleiding zich niet zozeer op theoretische kennis of het aanleren van modellen en theorieën, maar meer op jou als persoon! Hoe ben jij in bepaalde situaties, hoe kijk jij naar problemen en hoe kun jij nou op een andere manier naar problemen of vraagstukken kijken? Dit ga je onder andere leren door middel van design thinking en storytelling. Daarnaast houd je je samen met andere trainees bezig met verschillende wicked problems binnen de organisaties waarin jullie werkzaam zijn.

Het leertraject in combinatie met de verschillende opdrachten, bieden jou de gelegenheid om te ontdekken wat wel en niet bij je past!

Breinsteindagen

Breinsteindagen

Breinstein geeft jouw ontwikkeling graag een flinke boost met het traineeship informatiemanagement en uitdagende opdrachten en projecten. Sounds good right?

Dit betekent alleen niet dat het automatisch een succes wordt. Als Breinsteiner zul jij veelvuldig uit je comfortzone komen, veerkracht tonen en veel (zelf)reflectie toepassen. Gedurende ons traineeship richt jij je op jouw persoonlijke ontwikkeling. Hierin word je begeleid door een persoonlijke coach, jouw fieldmanager. Je vult jouw toolbox onder andere met:

  • Design Thinking in relatie tot ‘Wicked Problems’
  • Lean Yellow & Green Belt
  • Scrum
  • Storytelling
  • Overtuigingsvaardigheden
  • Timemanagement, conflicthantering en politiek beïnvloeden

Om een Breinsteiner te kunnen worden, start je met een inschrijving als potentieel talent of reageer je op een vacature.

Wat we doen voor jou als trainee

Wat we doen voor jou als trainee

Breinstein investeert graag in jou als trainee om organisaties die op het punt staan om de business en IT effectief samen te laten werken, kennis te laten maken met jouw frisse blik.

We gaan voor jou aan de slag zodat jij bij toonaangevende organisaties mooie opdrachten en projecten kunt realiseren. Door jou een opleiding, een baan en een professioneel netwerk te bieden, word jij voorzien van een diversiteit aan leerprocessen. Zo bieden we jou een persoonlijk groeiperspectief en onze opdrachtgevers super gemotiveerde Breinsteiners. Win-Win! En dat vinden we belangrijk bij Breinstein.

Bekijk de vacatures