Een ogenblik geduld aub, op dit moment wordt uw cv geüpload,
dit kan tot 15 seconden duren.

Generatie Einstein

Generatie Einstein

Jij bent opgegroeid met de welbekende Flippo’s, Pacman op een joekel van een pc en de altijd vrolijke Tamagotchi. Jouw cassettebandje werd verdrongen door de cd en internet maakte nog rare opstartgeluiden!

Jeugdsentiment zou je haast denken, maar niets is minder waar: jij weet als geen ander hoe snel digitale snufjes worden verbeterd. Een dagelijkse dosis webvitamines behoren nu tot de welbekende ‘schijf van vijf’ en vloggen is niet meer weg te denken. Vandaag de dag is alles te traceren en blijft niets geheim, tenzij je dit van te voren goed afdekt. En juist die bewustwording van deze snelle ontwikkeling, maakt jou interessant voor organisaties die mee willen veranderen en verder willen groeien.

Wie ben jij?

Wie ben jij?

  Betrokken

Betrokkenheid bij de klant en bij Breinstein is essentieel voor een optimale samenwerking.
Betrokkenheid is voor Breinstein: meedenken, mee borrelen en altijd op zoek zijn naar de verbinding.

  Flexibel

De detacheringswereld verandert continu. Dat vraagt een hoop van medewerkers, opdrachtgevers, systemen en processen. Flexibiliteit zit ons daarom in het bloed. We zijn altijd kritisch, willen altijd meer. Iedereen heeft een wensenlijst en weet 10 dingen die nu écht anders moeten.

 

 

 

  Gedreven

Pro-actief, klankborden en meedenken, is wat wij stimuleren bij onze medewerkers. Je weet jouw passie over te brengen en deze te vertalen naar concrete acties. Breinstein is een veranderende organisatie waar gedrevenheid de motor van de boot is.

  Gewoon doen!

Niet lullen, maar poetsen. In Noord-Holland zijn er genoeg gezegdes voor. Bij Breinstein noemen we deze nuchtere ondernemersmentaliteit: gewoon doen! Jouw idee is niets waard zonder uitvoering. Breinstein is groot geworden door elke dag een stukje beter te worden.

Bekijk de vacatures