Een ogenblik geduld aub, op dit moment wordt uw cv geüpload,
dit kan tot 15 seconden duren.

Generatie Einstein

Generatie Einstein

Jij bent dé digitale generatie! Bij Breinstein vinden we persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk en gaan we nét een stapje verder om jou klaar te stomen tot de verandermanager van morgen.

Wij geloven in de kracht van een Breinsteiner. Zeker als jij gekoppeld wordt aan een ervaren medewerker. Het combineren van jullie beiden brengt mensen in beweging en uiteindelijk organisatieverandering tot stand. En dat geeft energie!

Jouw generatie

Jouw generatie

Jij bent opgegroeid met de welbekende Flippo’s, Pacman op een joekel van een pc en de altijd vrolijke Tamagotchi. Jouw cassettebandje werd verdrongen door de cd en internet maakte nog rare opstartgeluiden!

Jeugdsentiment zou je haast denken, maar niets is minder waar: jij weet als geen ander hoe snel digitale snufjes worden verbeterd. Een dagelijkse dosis webvitamines behoren nu tot de welbekende ‘schijf van vijf’ en vloggen is niet meer weg te denken. Vandaag de dag is alles te traceren en blijft niets geheim, tenzij je dit van te voren goed afdekt. En juist die bewustwording van deze snelle ontwikkeling, maakt jou interessant voor organisaties die mee willen veranderen en verder willen groeien.

De methodiek

Digitale transformaties vragen om een andere mindset. Eentje die jij als geen ander beheerst door jouw eigen ontwikkeling.

Om dit verder te stimuleren binnen het Traineeship van Breinstein, legt de methodiek ‘Design Thinking in relatie tot Wicked Problems’ de basis van jouw opleiding. De toegevoegde waarde van Design Thinking is de ervaring van de stakeholders. Een verandering brengt namelijk altijd weerstand en emotie met zich mee en daarom ‘innoveren’ wij graag mensgericht. Kernwoorden van deze methodiek zijn:

  • Stel de mens centraal
  • Samenwerken
  • Optimisme
  • Experimenteren

Werken met
Breinsteiners

Werken met
Breinsteiners

Breinstein is dé plek voor het tot stand brengen van innovatie, digitale transformaties en verander-processen door het inzetten en opleiden van generatie Einstein.

We werken landelijk voor de publieke sector en het bedrijfsleven. Daarnaast dragen we graag bij aan innovatieve oplossingen in digitale transformaties.

  • Breinsteiners worden opgeleid door de Academy for Information & Management en het Lean Management Instituut.
  • Breinsteiners ondersteunen bij de uitvoering en projectmanagement van uiteenlopende opdrachten en projecten.
  • Breinsteiners doen dit met veerkracht, overtuiging én hebben daarbij oog voor de samenhang tussen mens, proces en technologie.
Bekijk de vacatures