Een ogenblik geduld aub, op dit moment wordt uw cv geüpload,
dit kan tot 15 seconden duren.

Breinstein & blogs

We vinden het leuk om je op de hoogte te houden met nieuws uit de publieke sector, het bedrijfsleven, onze Breinsteindagen, leuke weetjes, blogs en vlogs van onze Breinsteiners en uiteraard food for thought.
Welke trends en ontwikkelingen moet ik kunnen vertellen bij de koffieautomaat? Welk artikel moet ik gelezen hebben? Wat doet een Breinsteiner eigenlijk en meer van dat soort webvitamines. Daarnaast delen we bijzondere verhalen van onze talenten & collega's en vieren we mijlpalen graag als eerst met jou.

Breinstein & Vlogs

Mis niets van de carrières van onze Breinstein Trainees en Young Professionals! Onze Breinstein vloggers delen graag hun ervaringen, visie en missie met jou! Laat je inspireren.
Hoe ziet een lesdag eruit? Wat is Design Thinking in Wicked Problems? Wat doe ik in het Traineeship Informatiemanagement? Wat leer ik van de Brein & Muscle dagen? Welke tools krijg ik aangereikt? Wat is Scrum, Agile, Storytelling en Gamifcation? Welke banen zijn er straks voor mij weggelegd? Vind de antwoorden hier, of stel ze gerust aan onze Breinsteiners!
Bekijk de vacatures